Købmand er kommet flyvende fra start

Større omsætning og flere varer på hylderne. Kragelunds nye købmand gør status

1. juni 2019, 13.30

Thomas Nielsen har typisk en arbejdsuge på den anden side af 60 timer. Han kan lide at være i forretningen, hvor der er en anden frihed i forhold til andre forretninger, hvor han har arbejdet. - Jeg har prøvet at være i koncerner med helt faste retningslinjer, hvor kunderne egentlig vil noget andet. Her kan jeg rette ind efter det, som kunderne vil, siger Thomas Nielsen. ?

KRAGELUND Det er ikke noget enkeltmands- foretagende at være købmand i Kragelund. Det er hele byens forretning.

28-årige Thomas Nielsen er overvældet over den store opbakning, som han har oplevet i de fire måneder, hvor han har været Kragelunds købmand.

- Det var også det, som jeg faldt for, da jeg var herude for at se butikken første gang, siger Thomas Nielsen.

Det er kun takket være massiv lokal opbakning, at der er en lokal butik i Kragelund. Coop trak stikket på den lokale brugs, og det så ud til, at det var slut med at handle ind lokalt. Lige indtil beboerne og foreninger i Kragelund tegnede anparter for næsten to mio. kr. og gav en ny butik et solidt rygstød.

- At man vil en butik så meget - det har jeg aldrig hørt om før, og det engagement forpligter også for mig, siger Thomas Nielsen.

Den lokale opbakning stoppede ikke, da butikken genåbnede 1. februar.

- Siden åbningen er omsætningen steget med 20 procent i forhold til det, der var budgetteret med. Det er med til at sikre butikken i fremtiden og måske give grundlag for at udvide i takt med, at byen også vokser, siger Thomas Nielsen.

Læs også
Vandrere går efter Kragelund
+Abonnement

Tilpasset kundernes ønsker...