Messecenter sender 228 medarbejdere hjem

MCH A/S i Herning forventer arrangementer i maj og juni også bliver berørt

24. marts 2020, 09.05

Messecenter-området i Herning.

HERNING ALLE - - MCH A/S - messecentret - bliver ligesom en stribe andre midtjyske virksomheder hårdt ramt af coronakrisen. Derfor sender messecentret 228 ud af 259 medarbejdere hjem med hjælp fra regeringens hjælpepakke. Dermed er det muligt at fastholde medarbejderstaben og undgå fyringer i den nuværende situation. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

MCH-arrangementer i marts og april er aflyst eller udsat - med en forventning om, at arrangementer i maj og juni også snart vil blive berørt af corona-situationen. Derfor tager MCH A/S nu et nødvendigt skridt og indtræder i Regeringens hjælpepakke for at sikre virksomheden og undgå afskedigelser i kompensationsperioden.

I MCH lever vi af det personlige møde. Mødet med og mellem mennesker samt fælles oplevelser. Det må vi vente med i en periode af ukendt varighed. Regeringens hjælpepakke giver mulighed for at understøtte fundamentet i MCH og fastholde vores medarbejdere, så vi også på længere sigt kan tilbyde MCH-oplevelser til vores kunder, gæster og samarbejdspartnere. Derfor har vi i dag sendt 228 ud af 259 medarbejdere hjem, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, som fortsætter:

Personligt har jeg det svært med begrebet »hjemsendelse«. Det har en umiddelbar forkert klang i mine ører. Men i denne forbindelse er det positivt og rigtigt at sende medarbejderne hjem. Således kan vi undgå fyringer og sikre, at alle vores medarbejdere kan oppebære løn i kompensationsperioden, lyder det fra Georg Sørensen.