Svært bevæbnet politi i aktion i Silkeborg

Politifolk iklædt skudsikre veste og med maskinpistoler eftersøger ukendte gerningsmænd

25. september 2020, 17.27

Politiet er talstærkt til stede på Hjejlevej i Silkeborg. Foto: Peter Erfurt

SILKEBORG Politiet er fredag eftermiddag talstærkt til stede i Silkeborg.

Der er etableret afspærring på Århusbakken ved Hjejlevej, og det medfører, at det ikke er muligt for biler, at køre ind og ud af Silkeborg fra den kant.

Politiet leder efter en eller flere gerningsmænd.

- Vi har fået meldinger om, at en person skulle være blevet jagtet af en anden person, der havde en kniv. Og at en anden skulle være blevet påkørt af en bil, siger Jan Nørrum, der er vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet tager situationen meget alvorligt. Der er set seks-syv politibiler omkring Århusbakken. Flere af politifolkene er bevæbnet med maskinpistoler, ligesom de også bærer skudsikre veste.

Midtjyllandsavis.dk erfarer, at en af politipatruljerne har fjernet syv-otte plastikposer, der stod ved busstoppested i nærheden af politiafspærringen.

På Århusbakken er der efterladt en Peugeot 208, som tilsyneladende har noget med aktionen at gøre. I nærheden af Hjejlevej 47 er der efterladt en Nissan personbil, der har skader på fronten.

Politifolk med hunde er i øjeblikket ved at lede efter spor i området.

(Opdateret klokken 18.07)

(Midtjyllandsavis.dk følger op på sagen...)

Politiet er talstærkt til stede på Hjejlevej i Silkeborg. Foto: Peter Erfurt
Politiet er talstærkt til stede på Hjejlevej i Silkeborg, hvor der er efterladt en Nissan personbil med ødelagt front. Foto: Peter Erfurt
Politiet er talstærkt til stede på Hjejlevej i Silkeborg. Foto: Peter Erfurt