Radio Silkeborg opgraderer med flere lokale værter

Flere end nogensinde lytter til Radio Silkeborg, som nu fordobler antallet af værter. - Der kommer endnu mere fokus på det lokale, konstaterer radioens direktør, Stinus Errboe

3. oktober 2020, 08.31

Radio Silkeborg fordobler antallet af værter. I forgrunden er det Michelle Heder, der er morgenvært. Bagerst fra venstre er det Viktor Pahuus Petersen, aftenvært, Jan Bjerum, eftermiddagsvært, og Lars Kethmer, formiddags/eftermiddagsvært. Yderst til højre er det programchefen for Radio Silkeborg, Claus Juul Nielsen. Foto: Martin Ballund

SILKEBORG Hvis du tror, at den traditionelle radio med værter i æteren er på vej i graven, bør du revidere den opfattelse.

I hvert fald hvis du bor i Midtjylland, hvor Radio Silkeborg fanger opmærksomheden hos 63.000 lyttere om ugen, og har haft stor succes med at supplere musikken med en morgenvært og en eftermiddagsvært.

Men nu fordobles bemandingen, så der fremadrettet bliver fire værter fordelt over den daglige sendeflade.

- Vi opgraderer, fordi vi ser et vækstpotentiale i vores lokale radiostation. Lyd er stadig på vej frem. Vi har flere lyttere end nogensinde på Radio Silkeborg, og lytterne har nu udsigt til at blive tage endnu mere i hånden af lokale værter, der vil have endnu større fokus på, hvad der rører sig i lokalområdet, konstaterer direktøren for Radio Silkeborg og Midtjyllands Avis, Stinus Errboe.

Morgenfladen varetages - som sædvanlig - af Michelle Heder, mens en god, gammel kending vil varetage værtsrollen fra klokken 11.00. Det er Lars Kethmer fra Silkeborg, som også for år tilbage har arbejdedet på Radio Silkeborg.

- Jeg glæder mig da helt vildt til at komme bag mikrofonen igen. Jeg brænder for radio og specielt lokalradio. Jeg kommer til at have fokus på det, der interesser menneskerne i lokalområdet. Og jeg vil også meget gerne i direkte kontakt med vores lyttere, fortæller Lars Kethmer.

Eftermiddagsfladen dækkes af Jan Bjerum, mens Viktor Pahuus Petersen sender om aftenen.

- Vi vil gerne have endnu mere interaktion med vores lyttere, og have endnu flere lokale gæster i studiet. Med fire værter tilknyttet, har vi også muligheden for at have værter på Radio Silkeborg i weekenden. Vi spiller selvfølgelig masser af god musik, men det er der i dag masser af muligheder for at streame på diverse platforme. Det er kombinationen af værter med fokus på det lokale suppleret med god musik, der er unikt, konstaterer programchefen for Radio Silkeborg, Claus Juul Nielsen.

Ifølge Stinus Errboe vil Radio Silkeborg og værterne, som sender fra Midtjyllands Avis’ redaktion på Papirfabrikken, også indgå i et stærkt samarbejde med redaktionen på Midtjyllands Avis.