26-årig varetægtsfængslet: Slog kvinde flere gange med jernrør

En 26-årig mand erkender vold mod tre kvinder. Han er nu varetægtsfængslet frem til den 14. januar 2022

Udgivet:20. december 2021, 14.22

Læsetid:1 minut

En 26-årig mand fra Favrskov Kommune skal tilbringe jul og nyt i arresten efter et voldsomt overfald på en kvinde, der blev slået med et jernrør.

HAMMEL/THORSØ En 26-årig mand med bopæl i Favrskov Kommune er ved Retten i Randers blev varetægtsfængslet frem til den 14. januar efter at have udført grov vold på en adresse i Hammel.

Den 26-årige overfaldt ifølge sigtelsen en kvinde på en adresse i Hammel fredag aften. Her slog han ifølge sigtelsen kvinden med en jernrør flere gange, inden det lykkedes hende at stikke af fra stedet og tilkalde hjælp. Kort efter ankom en patrulje og den 26-årige blev anholdt. Kvinden blev efterfølgende behandlet for sine skader.

Ud over overfaldet fredag sigtes den 26-årige også for to andre tilfælde af grov vold. Den ene episode foregik ifølge sigtelsen på en adresse i Hammel i oktober, hvor den 26-årige slog og sparkede en kvinde og tog fat om halsen på hende. Den anden episode fandt sted den 14. december i Thorsø, hvor den 26-årige ifølge sigtelsen skubbede en kvinde ind i en dør og tog fat om halsen på hende.

Kendte de tre ofre

Den 26-årige kender alle de tre forurettede kvinder.

Ved grundlovsforhøret erkendte den 26-årige dele af sigtelserne. Han kærede ikke kendelsen.

Da grundlovsforhøret blev afholdt bag lukkede døre, ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.

Læs også
Politiet lugtede sig frem til hash Politiet lugtede sig frem til hash
Læs også:
Politiet lugtede sig frem til hash
Læs også
41-årig mand sigtet for spritkørsel på elløbehjul 41-årig mand sigtet for spritkørsel på elløbehjul
Læs også:
41-årig mand sigtet for spritkørsel på elløbehjul