Tak til tilliden og genvalget til Folketinget

11. juni 2019, 10.03

Kristian Pihl Lorentzen

VALG Efter fire ugers hektisk valgkamp oprandt folkestyrets festdag, Grundlovsdag, hvor det var vælgernes tur til at tale. I alt 6963 vælgere satte deres kryds ud for mit navn. Sammen med min andel af listestemmerne i Vestjyllands Storkreds fik jeg i alt 9752 stemmer, hvilket giver mig det fjerde mandat ud af Venstres fem mandater i Midt- og Vestjylland.

Stor tak til de mange vælgere, der har vist mig deres tillid. Jeg vil arbejde hårdt for at vise mig værdig til denne tillid ved at være en aktiv, resultatorienteret og nærværende folketingsmand i de kommende år. Jeg er også dybt taknemlig for de mere end 150 frivillige hjælpere, der har kæmpet side om side med mig i valgkampen med plakater, bannere, gadeaktioner, lokale feltbesøg, og valgevents. Jeres indsats, engagement og begejstring har været afgørende for det gode resultat. Også stor tak til de rigtig mange, der med frivillige valgbidrag støttede min kampagne. Nu ser jeg frem til at komme i arbejdstøjet på Christiansborg og kæmpe for de mærkesager og mål, jeg har meldt ud i valgkampen. Og jeg ser frem til et konstruktivt samarbejde med andre partier om at skaffe gode resultater til gavn for befolkningen.

Afslutningsvis noterer jeg mig, at der har været stor fokus på at stemme lokalt på kandidater, der bor her i kommunen. Det er rigtig godt. Jeg har været bosiddende i Silkeborg Kommune stort set hele mit liv - her er jeg født og opvokset, her har jeg gået i skole, været byrådsmedlem i 12 år, aktiv i foreningslivet og i en række lokale midtjyske netværk. Derfor vil jeg naturligvis fortsat sætte en stor ære i at være et aktivt lokalt midtjysk folketingsmedlem, man kan få fat i og regne med. Man går ikke forgæves til mig som lokal MFer. Tak for de mange lokale stemmer.