Lad os nu få det stryg ved Tange Sø

1. april 2019, 13.22

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Tange sø Stor tak til Jarl Gorridsen for den flot gennemførte generalforsamling i Foreningen til Bevarelse af Tange Sø i Ans Idrætscenter.

Mange aktive medlemmer var mødt op, over 200 havde tilmeldt sig, og de kom fra hele landet. Foreningen repræsenterer i dag næste 5000 medlemmer, så det er en slagkraftig forening, og der lyttes til dens meninger om Tange Søs bevaring.

Jarl Gorridsen har fået lavet en undersøgelse om et stryg, der skulle hindre oversvømmelser, og skabe gydestationer så fiskebestanden igen kan komme op til stor glæde for lystfiskerne, hvilket der var mange kommentarer til. Næsten ingen forstår Naturstyrelsens og andre personer negative mening om dette gode for naturen og dens gode brugere, hvis det stryg kommer på plads, vil mange negative følelser for denne forening og de personer, der er imod dette, forstumme, men det er måske ikke meningen?

Så på mange personers vegne og ikke mindst mig selv, få nu noget gjort ved dette store problem, slå i bordet Jarl Gorridsen, jeg ved du kan. Tak for en virkelig god generalforsamling.