Vellykket natur- og kulturfestival på Naturværket

Udgivet:15. september 2021, 12.44

Læsetid:1 minut

Af Grethe Villadsen Byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Favrskov Kommune. Formand for social- og sundhedsudvalget

FESTLIGT Efter en periode, hvor mange ting har været sat på pause pga. en verdensomspændende pandemi, er vi alle ved at trænge til at ses i lidt større sammenhænge. Det gælder også beboere på plejecentre og bosteder.

Jeg har glædet mig over at se alle de arrangementer, der har været på vores plejecentrene: ture ud af huset til seværdigheder, ud at spise på en kro, en sejltur og mange andre gode initiativer. Der er også kommet gang i aktiviteter arrangeret af frivillige for ældre i eget hjem, og hvor er det dejligt at se, hvordan alt blomstrer op igen.

På handicap- og psykiatriområdet har Favrskov Kommune valgt at lave en festival på Naturværket i Hinnerup, nu hvor vi må samles igen i store forsamlinger.

Jeg var heldig at være inviteret med til denne Natur- og Kulturfestival. En festlig dag med musik, teater, boder og naturvejledere. Der var mulighed for at skyde med bue og pil, der var en herlig teaterforestilling, hvor vi alle deltog aktivt, og så var der ellers musikunderholdning, hvor der blev danset og måske også sunget med. En helt igennem fin dag. Tak til et dygtigt og engageret personale for det store arbejde og den udviste kreativitet. Der skal også lyde en tak til de pårørende for en kæmpe opbakning.

Fremadrettet vil jeg arbejde for, at vi kan tilbyde en sådan dag med musik og aktiviteter. Det kunne være fint som en årlig aktivitet. Vi har helt fantastiske rammer både ude og inde på Naturværket.