112

Politiet undersøger brand: Hæfter sig ved cykel der pludselig forsvandt

Branden i et autoværksted torsdag eftermiddag kan være påsat, lyder politiets teori

3. juli 2020, 09.12

Foto: Peter Erfurt.

SILKEBORG Politiet er nu i gang med at undersøge, om den brand, der udbrød torsdag eftermiddag i et autoværksted på Lollandsgade i Silkeborg, var påsat.

- Der er mistanke om, at branden kan være påsat, for der burde ikke være noget derinde, som kunne antænde en brand. Der var slukket for strømmen. Så det er muligt, at branden var påsat. Det undersøger vi nærmere, siger politiassistent fra politiet i Silkeborg Flemming Just.

Han fortæller, at der blev set en lysegrøn mountainbike på stedet cirka 10 minutter, før branden opstod, men at mountainbiken var væk, da patruljen nåede frem.

- Så hvis der er nogen, der har set en person på mountainbiken, eller kender noget til den her lysegrønne mountainbike, må de gerne give besked, siger Flemming Just.

Branden opstod klokken 14.44 i autoværkstedet, som er lukket og står til nedrivning. Branden gav masser af røg, og Midtjysk Brand & Redning arbejdede på sagen et par timer torsdag eftermiddag. Branden opstod i den bagerste del af bygningerne, og ilden bredte sig til tagkonstruktionen.

Lollandsgade var lukket i en periode, men vejen blev åbnet for trafik igen umiddelbart efter.

Ingen kom til skade i forbindelse med branden, oplyser politiet.