SIF-profiler udtaget til efterårets hold

Sebastian Jørgensen blev nummer fire i Tipsbladets kåring af efterårets profil. Han er desuden på efterårets hold, hvor der også blev plads til Nicolai Vallys

26. november 2021, 22.33

Nicolai Vallys. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FODBOLD Offensivprofilerne Sebastian Jørgensen og Nicolai Vallys har i den grad braget igennem for Silkeborg IF i denne Superligasæson, og deres præstationer er også blevet bemærket uden for Søhøjlandet.

Fredag kårede Tipsbladet FC København-spilleren Pep Biel som efterårets profil i Superligaen, men der var også stor hæder til SIF-duoen.

21-årige Sebastian Jørgensen kom nemlig ind på en imponerende fjerdeplads i fodboldmagasinets årlige kåring, som uddeles på baggrund af stemmer fra de 12 superligatrænere.

De uddelte i alt 19 point til Sebastian Jørgensen, der kun blev overgået af Pep Biel, Erik Sviatchenko og Mikael Uhre.

Den unge SIF-spiller fik maksimumpoint af FCM-træner Bo Henriksen, der før fredagens AGF-kamp gav Sebastian Jørgensen følgende skudsmål:

- Jeg vælger Sebastian, simpelthen fordi han har lavet flest point i alt, seks kasser og seks assists. Det er så voldsom en præstation, udtaler Bo Henriksen om SIF-profilen.

I samme kåring kom Nicolai Vallys ind på en 10. plads med syv point.

De to SIF-profiler er desuden med på efterårets hold i Tipsbladet, som avisen selv står bag. Sebastian Jørgensen får en plads på højrekanten, mens Nicolai Vallys får venstrekanten.

- Vallys kan være en anelse uortodoks, men det er ikke negativt, for han er god til at komme frem til chancer og til at score mål, og han trives i Kent Nielsens velfungerende offensiv, skriver Tipsbladet.

Indlæser debat