30 brandfolk kaldt til brand: Tre længer nedbrændte i Them

Brandvæsenet kæmpede fredag eftermiddag med voldsom brand på en nedlagt gård ved Them. 30 brandfolk var i aktion

Udgivet:22. april 2022, 14.44

Læsetid:1 minut

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Adam Haff
Journalist| haff@midtjyllandsavis.dk
Adam Haff
Journalist| haff@midtjyllandsavis.dk

Journalist

Se artikler af Adam Haff
Sanne Helene Højbjerg
Journalist| shh@midtjyllandsavis.dk

THEM Midtjysk Brand og Redning var fredag eftermiddag i gang med et større slukningsarbejde på en nedlagt gård på Pårupvej 2 syd for Them.

Klokken 12.57 blev der slået alarm, og det sendte et større antal slukningskøretøjer og politi til stedet. På et tidspunkt var 30 brandfolk i gang på samme tid.

- Branden bredte sig heldigvis ikke til stuehuset, men der gik også ild i et par maskiner og en stubmark. Det betød, at der kom en del sort røg i området. De tre længer nedbrændte desværre helt, oplyser Jesper Brøndum, der er vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Indsatsleder Andreas Jørgensen fra Midtjysk Brand og Redning oplyste fredag eftermiddag, at der var opmagasineret en del effekter i de nedbrændte udbygninger.

- Slutningsarbejdet vanskeliggøres af, at der blandt andet er gasflasker i længerne, sagde indsatslederen, mens slukningdsarbejdet stadig var i gang.

Der var på et tidspunkt også fare for sammenstyrtning, og derfor havde Midtjysk Brand og Redning blandt andet rekvireret en kranbil til stedet.

Andreas Jørgensen kunne fredag eftermiddag ikke oplyse nærmere om årsagen til branden. Heller ikke Midt- og Vestjyllands Politi vidste, hvorfor branden var opstået:

- Der er spærret af på stedet, og så foretager vi nu de tekniske undersøgelser for at finde brandårsagen, siger Jesper Brøndum.

Foto: Jakob Stigsen Andersen
Foto: Jakob Stigsen Andersen
Foto: JakobStigsen Andersen

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere