Hædret for stor indsats i musik- og kulturlivet

Med 14 dages forsinkelse kunne Engesvang Hallen holde generalforsamling og uddele en ærespris

22. september 2020, 09.38

Joan Frost og Stig Skovbo har fået tildelt »Engesvang Hallens Hæderspris 2019« for deres store indsats for musik og kulturlivet i Engesvang. Her ses de med formanden for Engesvang Hallens bestyrelse Martin Krabbe Sillasen. Foto: Privatfoto

ENGESVANG Stig Skovbo og Joan Frost modtager »Engesvang Hallens Hæderspris 2019« for deres store indsats for musik og kulturlivet i Engesvang.

I indstillingen, som er sendt af Hans Jørgen Hansen, står der, at »Stig og Joan har gjort meget for at styrke fællessangen i Engesvang.

Aktuelt sker det gennem alsang. De står også bag projektet med at lave en musikforestilling baseret på øjenvidneberetninger om besættelsen i Engesvang for 75 år siden«.

På grund af corona vises forestillingen først på Klosterlund i 2021.

I indstillingen lyder det videre:

- De tog også sidste år initiativ til en uges fejring af Højskolesangbogens 125-årsjubilæum, ligesom de har taget initiativ til flere koncertarrangementer med deltagelse af områdets mange musikgrupper.

Fraværende

Stig Skovbo og Joan Frost kunne desværre ikke deltage i hallens corona-forsinkede generalforsamling for fjorten dage siden, så de fik først senere overrakt vandrepokalen med deres indgraverede navne samt blomster.

Prismodtagerne fortæller, at deres drivkraft blandt andet er, at musik og sang er med til at binde folk sammen, skabe fællesskaber og gør folk glade.

Mange i Engesvang og omegn kender Ekko-koret, som de også har tid til at drive.

Meget symptomatisk for deres aktive og inkluderende tilgang til musik og sang siger de om Ekko-koret: »At der er plads til alle, som har lyst til at synge«.