Kapitalfond køber 40 procent af succesfirma i Silkeborg

Maskinfabrik fortsætter med sin lokale base i Silkeborg, efter at Industri Udvikling A/S nu har købt sig ind

Udgivet:29. maj 2019, 13.10

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Wila A/S er en lokal succeshistorie, og nu sælger ejerne, ægteparret Jette Wittrup og Lars Lauridsen, 40 procent af virksomheden til en dansk kapitalfond.

- Det er fantastisk at få nogle nye mennesker ind. Vi får et kæmpe kompetenceløft og har arbejdet på planen i et års tid. Vi skal på et nyt eventyr, siger Lars Lauridsen, administrerende direktør i firmaet med 75 medarbejdere.

Den udefrakommende investor er kapitalfonden Industri Udvikling A/S, som pr. 29. maj bliver mindretalsaktionær.

Nyheden kommer, efter at Wila for få dage siden præsenterede et rekordregnskab med indtjening sidste år på 11,5 mio. kr.

Parterne ønsker ikke at komme nærmere, hvor mange millioner kroner der stryger ind på Silkeborg-parrets konto i forbindelse med dagens investeringsaftale.

- Jeg er 100 procent afklaret med det, der skal ske. Jeg er glad for det. Vi har en solid egenkapital og god indtjening, og det har betydet, at jeg har også haft andre kapitalfonde på besøg. Dem har jeg har sendt videre igen, siger Lars Lauridsen.

Han ser Industri Udvikling som den rette partner i forhold til at styrke mulighederne for både medarbejdere og samarbejdspartnere.

Lars Lauridsen påpeger, at handlen er indgået med henblik på at styrke Wila - med fortsat base i Silkeborg.

Fortsat udvikling...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind