Nyt håndboldjob til tidligere Voel-direktør

Mikael Bak skal fra 1. maj være regionschef i Dansk Håndbold Midt

Udgivet:31. marts 2023, 18.15

Læsetid:1 minut

Michael Bak har fået et nyt job i håndboldens verden. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Michael Helligsø
Sportsjournalist

2 måneder siden

HÅNDBOLD For godt et år siden stoppede Mikael Bak som administrerende direktør i Silkeborg Voel KFUM, men snart vender han tilbage til håndboldens verden.

Fra 1. maj bliver han nemlig ny regionschef i Dansk Håndbold Midt.

- Ud af et meget stærkt ansøgerfelt har vi peget på Mikael Bak, siger Per Skovgaard, der er bestyrelsesformand i Dansk Håndbold Midt.

- Vi tror på, at Mikael med sin tidligere erfaring, drive og personlighed er den bedst kvalificerede til at udvikle vores dedikerede medarbejdere til et stærkt administrativt team, som sammen med den nye bestyrelse, de nye udvalg og foreningerne i Midt skal sikre, at den nye Dansk Håndbold Midt kommer godt fra start, lyder det fra formanden.

Mikael Bak har senest været selvstændig med eget konsulentfirma, og han ser frem til den nye udfordring i Dansk Håndbold Midt.

- Jeg har hele livet brændt for håndbold i mange forskellige konstellationer og glæder mig nu til at blive en del af udviklingen af Dansk Håndbold i fremtiden som ny regionschef, siger Mikael Bak.

- Vi står overfor en spændende opgave med den nye strukturændring, som bliver en afsindig spændende proces at være en del af i samarbejde med den nye bestyrelse, de nye udvalg, medarbejderne og foreningerne i Dansk Håndbold Midt. Jeg ser meget frem til at hilse på alle og ser frem til samarbejdet, siger han.

Indlæser debat