Stort slag for Silkeborg-Voel: Kindberg ramt af korsbåndsskade

Helene Kindberg må indstille sig på en lang pause. En scanning har bekræftet, at Voel-profilen er korsbåndsskadet

30. juli 2020, 10.15

Helene Kindberg må indstille sig på en lang pause. Backen er blevet ramt af en korsbåndsskade. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel er blevet ramt af et alvorligt tilbageslag inden sæsonen 2020/21.

Tirsdag eftermiddag blev højreback Helene Kindberg skadet ved et solouheld i sæsonens første træningskamp på udebane mod Holstebro, og nu har klubben fået svar på en scanning af profilens venstre knæ.

- Helene Kindberg har pådraget sig en korsbåndsskade. Her kan vi sige tak til vores gode samarbejdspartner Idrætsklinikken Silkeborg for hurtig og effektiv assistance for at få klarlagt skadens omfang, lyder det fra Silkeborg-Voel.

- Skaden kommer på et højst ubelejligt tidspunkt. Helene var i hele sidste sæson i en fremragende udvikling, hvilket kulminerede med en udtagelse til landstræner Jesper Jensens første landsholdssamling samt en plads på årets hold i HTH Ligaen, lyder det videre fra klubben.

Umiddelbart efter uheldet stod det klart, at der kunne være tale om en alvorlig korsbåndsskade, og Helene Kindberg og cheftræner Jakob Andreasen havde begge bange anelser, da duoen talte med Midtjyllands Avis tirsdag aften.

Nu vil Silkeborg-Voel på bedste vis forsøge at hjælpe Helene Kindberg tilbage.

- Fra klubbens side vil vi give Helene al den support, det kræver for at vende tilbage til håndboldbanen i 2021 i en stærk udgave, oplyser Silkeborg-Voel.

Læs også
Voel-profil frygter alvorlig knæskade
+Abonnement