Oustruplunds fremtid

31. marts 2021, 13.16

ØKONOMIEN I fredags var jeg blandt flere inviteret til Oustruplund. Med ét døgns varsel og allerede med et andet møde på 5,5 time i kalenderen, lod det sig dog ikke gøre.

Min byrådskollega fra Socialdemokratiet har i 11. time ønsket, at vi kigger på muligheden for at skabe noget andet på Oustruplund. Det syntes jeg er helt ok. Vi skal bare huske, at hele byrådet har sagt ja til et udbud og et eventuelt salg, herunder alle medlemmer i Økonomi- og Erhvervsudvalget.

Vi har nu besluttet at sende det i en tredje budrunde med henblik på at få beskrevet, hvad køber ønsker at anvende stedet til. Fra min stol giver det god mening. Jeg er dog også åben for, at man lokalt ser på det igen med nye øjne. Kunne det bruges til ...?

Susanne Guldborg Jacobsen (V)

For flere år siden undersøgte vi, om stedet kunne bruges til socialt opholdssted, og den gang blev det afvist. Lige nu har vi lejet det ud til Oasehøjskolen, som mig bekendt også både er interesseret i at købe og allerede har budt to gange tidligere.

Vi har nu besluttet at sende det i en tredje budrunde med henblik på at få beskrevet, hvad køber ønsker at anvende stedet til. Fra min stol giver det god mening. Jeg er dog også åben for, at man lokalt ser på det igen med nye øjne. Kunne det bruges til ...? Jeg har ikke svaret, men måske lokale kræfter har gode bud.

Én ting ved jeg, og det bliver jeg nødt til at være ærlig omkring; jeg har været i byrådet i 3 år og 3 mdr. Jeg har endnu ikke fundet den kasse, hvor vi har de penge, som vi ikke ved, hvad vi skal bruge til. Hver gang vi har budgetforhandlinger, er det et puslespil, der skal lægges. Jeg sidder selv i Børne- og Ungeudvalget samt Klima- og Miljø-udvalget, og jeg har oplevet 100 gange, at vi bliver nødt til at prioritere. Pengene KAN kun bruges en gang.

Outdoor-initiativer kunne være en mulighed i Oustruplunds skove. Ja måske, men gang på gang oplever vi ting sat i gang af et andet udvalg, som vi så i Klima og Miljø skal finde penge til at vedligeholde udenomsarealerne på. ex. stiprojekter osv.

Læs også
Byrådsmedlem vil undesøge Oustruplunds muligheder
+Abonnement

Mega god idé med stier til vandrere, løbere og cykler. Problemet er bare, at hver gang vi laver flere stier og grønne områder , så stiger beholdningen i pengekassen ikke, og vi må, som i Krabbes Ring, vælge og prioritere væk andre steder. DET ER IKKE MORSOMT.

Læs også
Politikere: Oustruplund skal ud i en tredje budrunde
+Abonnement

Hvis der står en privat og byder på Oustruplund og har et godt projekt med aktiviteter og arbejdspladser, så kommer jeg nok til at stemme for det, men jeg lover at kikke på det, og viser det sig, at vi kan bruge det I STEDET for en anden lokalitet i kommunen og projektet hænger sammen økonomisk, så er jeg med.

Indlæser debat...