Nadja har tabt 37 kilo

Nadja Christensen er personlig træner hos Fortius Fitness i Silkeborg, og hun har selv tabt 37 kilo med træningsformen

Udgivet:16. august 2016, 14.00

vægttab 32 år og 37 kilo lettere.

Det er et faktum for Nadja Christensen, der bor ved Kjellerup, og som er personlig træner hos Fortius Fitness i Silkeborg.

Kiloene har hun tabt på kun ti måneder sidste år, da hun begyndte af spise anderledes og træne hos Fortius Fitness i Ry. Og nu giver hun sin viden, motivation og glæde videre til de klienter, der kommer i centret i Silkeborg.

- Det er rart for folk, at vi som trænere selv ved, hvad vi snakker om. De fleste trænere hos os har en meget personlig historie, som flere af klienterne kan genkende sig selv i. Jeg har altid været en stor pige, og det var først, da Joan og Kasper flyttede til Ry, at jeg tog skridtet og ændrede mit liv, siger Nadja Christensen.

Hun er gift med Kasper Christensens bror, Martin Christensen. Også han var meget overvægtig, før han begyndte at træne i Fortius Fitness.

- Vi har simpelthen fået et helt ny liv begge to. Efter mine graviditeter havde jeg taget endnu mere på, og jeg var så ked af min krop. Og selvom jeg var meldt ind i et fitnesscenter, så anede jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle. Men så begyndte jeg hos Joan i Ry. I begyndelsen uden rigtigt at fortælle nogen om det, og hvis jeg kan ende med at smide 37 kilo, så kan alle altså, siger Nadja Christensen og fortsætter:

- Kostprincipperne er meget enkle, og man behøver ikke at tage en masse tupperwarebøtter med, hvis man skal ud at spise. Man kan også sagtens spise det samme som resten af familien. Der faktisk mange, der slet ikke kan kende mig, da jeg ser helt anderledes ud nu, og jeg har endelig fået den krop, jeg har drømt om siden, jeg var barn. Og jeg er altså slet ikke motionstypen, så det er faktisk kommet bag på mig, at jeg er blevet så glad for træningsformen - måske fordi den bare virker, siger Nadja Christensen.

Havde prøvet slankekure ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind