Nadja har tabt 37 kilo

Nadja Christensen er personlig træner hos Fortius Fitness i Silkeborg, og hun har selv tabt 37 kilo med træningsformen

16. august 2016, 14.00

Nadja Christensen har altid været en »stor pige«, og der er rigtig mange, der slet ikke kan kende hende, da hun har tabt 37 kilo. Nu er hun tilfreds med sig selv og har endelig fået den krop, hun har drømt om.

vægttab 32 år og 37 kilo lettere.

Det er et faktum for Nadja Christensen, der bor ved Kjellerup, og som er personlig træner hos Fortius Fitness i Silkeborg.

Kiloene har hun tabt på kun ti måneder sidste år, da hun begyndte af spise anderledes og træne hos Fortius Fitness i Ry. Og nu giver hun sin viden, motivation og glæde videre til de klienter, der kommer i centret i Silkeborg.

- Det er rart for folk, at vi som trænere selv ved, hvad vi snakker om. De fleste trænere hos os har en meget personlig historie, som flere af klienterne kan genkende sig selv i. Jeg har altid været en stor pige, og det var først, da Joan og Kasper flyttede til Ry, at jeg tog skridtet og ændrede mit liv, siger Nadja Christensen.

Hun er gift med Kasper Christensens bror, Martin Christensen. Også han var meget overvægtig, før han begyndte at træne i Fortius Fitness.

- Vi har simpelthen fået et helt ny liv begge to. Efter mine graviditeter havde jeg taget endnu mere på, og jeg var så ked af min krop. Og selvom jeg var meldt ind i et fitnesscenter, så anede jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle. Men så begyndte jeg hos Joan i Ry. I begyndelsen uden rigtigt at fortælle nogen om det, og hvis jeg kan ende med at smide 37 kilo, så kan alle altså, siger Nadja Christensen og fortsætter:

- Kostprincipperne er meget enkle, og man behøver ikke at tage en masse tupperwarebøtter med, hvis man skal ud at spise. Man kan også sagtens spise det samme som resten af familien. Der faktisk mange, der slet ikke kan kende mig, da jeg ser helt anderledes ud nu, og jeg har endelig fået den krop, jeg har drømt om siden, jeg var barn. Og jeg er altså slet ikke motionstypen, så det er faktisk kommet bag på mig, at jeg er blevet så glad for træningsformen - måske fordi den bare virker, siger Nadja Christensen.

Havde prøvet slankekure ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben