Ny musikforening inviterer til nytårskur

Musikværket har fået 20.000 til musikanlæg, som præsenteres ved nytårskuren den 19. januar

13. januar 2020, 16.00

Musikværket Ry selv arrangere musikbegivenheder, men den skal også være med til at stimulere og udvikle det musikliv, der allerede findes i området.

RY - Den nystiftede Musikforeningen Ry er kommet godt i gang, og det vil foreningen fejre med en nytårskur søndag eftermiddag den 19. januar i læsesalen ved biblioteket i Ry. Alle er velkomne. Der bliver lidt musik med de tilstedeværende musikere, og der serveres boblevand af forskellig art og knas. Og så er der ellers lagt op til hyggeligt samvær, samtaler og snak og mere information om den nye forening. Musikværket Ry har haft konstituerende møde og fået bestyrelsen på plads.

Formand er Birgitte Højland, næstformand Peter Hald, kasserer Hanne Hald, og derudover består bestyrelsen af Jacob Højland, Søren Johansen, Anton Vind og Victor Lundsgaard. Bestyrelsen har nedsat tre arbejdsudvalg: Et arrangements-udvalg, et kommunikationsudvalg og et fundraising-udvalg.

Apropos fundraising, så er det første tilskud allerede kommet i hus. Fra Brugsforeningen Trygs støttepulje Ry Puljen er der kommet 20.000 kroner. Pengene er øremærket til et musikanlæg, der kan præsenteres ved nytårskuren 19. januar.

Som tidligere omtalt vil Musikværket Ry selv arrangere musikbegivenheder, men den skal også være med til at stimulere og udvikle det musikliv, der allerede findes i området. Musikværket Ry vil samarbejde med skoler, musikskoler, kommunen, højskolen, andre foreninger, ungdomsskolen, kirker, firmaer og butikker og mange andre aktører i kulturlivet. Foreningen vil også skabe bedre rammer for musiklivet ved at arbejde for at etablere øvelokaler og et spillested.

bes