Silkeborg-Voel skruede bissen på og vandt sikkert

Spillerne hos Silkeborg-Voel kan gå ind i det nye år med to point på kontoen efter en sikker sejr over Skanderborg, der blev kørt over i anden halvleg

30. december 2020, 20.31

Mathilde Kristensen spillede en rigtig god kamp, da Silkeborg-Voel vandt over Skanderborg. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel kom godt fra start, da holdet onsdag aften mødte Skanderborg i Jysk Arena, hvor holdet vandt 30-24 efter 13-12 ved pausen.

Fra kampens start var der fart på hjemmeholdets angrebsspil, hvor flere gode kombinationer resulterede i gode mål.

Desværre kunne Silkeborg-Voel ikke holde kadencen men syntes at blive lullet i søvn af en henholdende Skanderborg-hold, der spillede ekstremt lange angreb med den effekt, at hjemmeholdets forsvar ikke holdt koncentrationen. Det gav udeholdet muligheder for gennembrud hos et ellers godt kæmpende forsvar i Silkeborg-Voel, hvor Stine Bonde havde flere gode redninger.

Fra starten af anden halvleg var hjemmeholdets koncentration skærpet især i forsvaret, der sørgede for et solidt fundament til angrebsspillet, hvor hjemmeholdet tog afgørende afstand i løbet af fem minutters spil i anden halvleg, og siden var der ikke tvivl om udfaldet - kun sejrens størrelse.

At den - trods alt - ikke blev større - skyldtes et større antal tekniske fejl og endnu engang en lidt for stor fejlprocent i afslutningerne, uden den kan skjule den kendsgerning, at Silkeborg-Voel var mindst en klasse bedre end udeholdet.

Stærkest i billedet hos hjemmeholdet stod Eira Aune, Mathilde Kristensen og Sofie Bonde, og så re det værd at bemærke, at træner Jakob Andreasen gav spilletid til de tre unge Sofia Hundebøll, Josefine Videbæk og Maja Munch Laursen - og så fik Sofie Bæk comeback efter 13 måneders fravær på grund af en fødsel.

Det kan man læse mere om i lørdagens udgave af Midtjyllands Avis.