Radikal vandbærer ved valget: Sliddet var det hele værd

Poul Elmegaard Christensen fra Sejs-Svejbæk er en af de lokale kandidater, der under valgkampen knoklede for at sikre stemmer til sit parti - med succes, for han bliver selv 1. suppleant til Folketinget for Radikale Venstre

Udgivet:07. juni 2019, 16.12

Læsetid:4 minutter

silkeborg - Jeg skal til Asklev med hunden, lyder det lettere forpustet i telefonen fra Sejs-Svejbæk.

- Men jeg kan sagtens køre ned til dig bagefter, ok?

Den lokale folketingskandidat for Radikale Venstre Poul Elmegaard Christensen - en af vandbærerne ved det nu overståede valg - er med andre ord forbavsende frisk og energisk, selvom det er først på dagen - og det er dagen derpå.

For torsdag blev der selvfølgelig festet igennem, da det stod klart, at Radikale Venstre næsten fordobler partiets mandattal.

Og så er det sådan med Poul Elmegaard, at han ikke trættes af at møde mennesker. Tværtimod. Han får nærmest mere energi og nye kræfter.

- Jeg er jo sælger, smiler han.

- Jeg kan lide at tale med folk.

Da hunden er kørt til hundepensionen i Asklev, og inden Poul Elmegaard skal videre til bestyrelsesmøde på Th. Langs Skole og til optælling af personlige stemmer i Jysk Arena for at slutte af med en køretur til et sommerhus på Lolland, mødes vi til en samtale på Midtjyllands Avis.

Travl valgkamp...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind