Forrygende start endte med nedtur

Silkeborg-Voel tabte kampen om femtepladsen i kvindernes liga. Holdet fik ellers en forrygende start, men gik helt ned efter pausen

Udgivet:18. marts 2022, 22.00

Læsetid:1 minut

Silkeborg-Voels Sofie Bæk Andersen fik sammen med holdkammeraterne en forrygende start på Falster. Foto: Martin Ballund

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel KFUM måtte bøje sig i fredag aftens sene udekamp på Falster. Hjemmeholdet vandt opgøret med 30-22 og satte sig dermed solidt på femtepladsen.

Silkeborg-Voel fik ellers en forrygende start. Den lange bustur sad på ingen måde i benene, for måltavlen viste 1-5 og 2-8 i gæsternes favør. Men så skiftede kampen helt karakter, og gæsterne brændte en stribe muligheder. Hjemmeholdet halede pludselig voldsomt ind, og via 7-9 var det helt lige ved 11-11 efter 26 minutter.

De to hold gik også til pause med stillingen 12-12 efter stærke præstationer af både hjemmeholdets keeper Cecilie Greve og Voel-keeper Fillipa Idéhn. De stod med henholdsvis 45 og 40 i redningsprocent i første halvleg.

Efter pausen kom Silkeborg-Voel igen i front, da Eire Auna scorede halvlegens første mål, men brændte skud og fejl betød, at hjemmeholdet fik gang i kontraspillet og kom foran 17-13. Det fik Voel-træner Jakob Andreasen til at tage sin første time-out, men gæsterne var slået ud af kurs. Bagud 20-15 tog Jakob Andreasen endnu en timeout, men desværre for gæsterne fik det ikke den håbede effekt. Hjemmeholdet kom på 26-18, og så var opgøret reelt afgjort med 10 minutter igen.

Mest læste

Håndbold

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere