Derfor stiller jeg op til byrådet

4. maj 2021, 12.49

BYRÅDSVALG Jeg har valgt at stille op som kandidat til byrådet til næste kommunalvalg, da jeg længe har undret mig over, hvordan en centralisering af Silkeborg kommune har krævet flere og flere ressourcer samtidig med, at vores distrikter i yderområderne må sige farvel til flere muligheder for borgerne.

Derudover er lighed og ligeværdighed et væsentligt aspekt, hvorfor vi sammen må sikre, at de mennesker, der ikke selv kan vælge i eget liv må støttes dertil - og det vil jeg som kommunalpolitikker tage ansvar for

Charlotte Palm Mørch

Frihed til at tænke egne tanker, til at tale, tro og have lov til at holde fast i egne meninger er en del af demokratiet, derfor ser jeg mig selv som en del af partiet Venstre. Dette primært pga. det liberale menneskesyn, der handler om, at enhver borger skal have størst mulig frihed til at vælge i eget liv samtidig med, at der er lighed for alle. Og med frihed og lighed så mener jeg, at borgerne i kommunen skal kunne vælge frit ift. de ressourcer og muligheder, der stilles til rådighed i vores samfund.

Derudover er lighed og ligeværdighed et væsentligt aspekt, hvorfor vi sammen må sikre, at de mennesker, der ikke selv kan vælge i eget liv må støttes dertil - og det vil jeg som kommunalpolitikker tage ansvar for.

Som politiker og måske kommende byrådsmedlem er jeg ikke erfaren, men det er jeg i livet! Jeg har som sygeplejerske været med til både at tage imod nyt liv og også været med til at tage afsked med liv. Jeg har arbejdet på hospital, i psykiatri og ældrepleje og fået kendskab til mennesker i alle livets faser.

Jeg er selv vokset op på landet, kender til landbrugets vigtighed for vores samfund men har også blik for bylivet. - Og som byrådsmedlem vil jeg søge indflydelse og indgå i et åbent og tillidsfuldt samarbejde på tværs af partifarve og holdning for at sikre, at Silkeborg kommune fortsat er et trygt og dejligt sted at bo for alle borgere.

Et bureaukrati af regler, langsommelig behandling af sager og utilstrækkelig kontakt med borgerne hører ikke til i vores kommune. Derfor vil jeg arbejde for den borgernære struktur i kommunen, at borgerne bliver hørt og at både familier, unge og ældre har lige muligheder for at leve og udvikle sig i vores kommune.

- Alle skal have en mulighed for at udvikle sig - også selvom man bor udenfor Silkeborg by.

Frihed under ansvar og ansvar i fællesskab - det giver mening for mig!

Indlæser debat...