DET ER DIT VALG - KV21

Bliver den nordlige del af Skanderborg Kommune overset?

20. oktober 2021, 11.59

OVERSET Vi har hørt det før: Galten-Skovby bliver overset til fordel for de øvrige centerbyer i Skanderborg Kommune. Denne situation er bestemt ikke ny. Den har eksisteret siden kommunesammenlægningerne i 2007, og for os i den nordlige del af kommunen føles det som om, den sydlige del med Skanderborg i centrum helt overser vores del af kommunen.

Det kommer bestemt ikke af en affolkning af vores skønne område, tværtimod! Området er i en rivende udvikling, der bygges på livet løs, og mange tilflyttere finder vej til vores dejlige oase i Galten-Skovby. Derfor undrer det mig, hvor underprioriteret vores del af kommunen er, når der skal sættes midler af til udvikling af området.

Louise Lauge Villadsen, der ligesom jeg er nyvalgt til bestyrelsen for Klank Svømmecenter, skrev i Galten Folkeblad d. 13. oktober, at det ser ud til, at der bliver sat penge af til sports- og idrætsfaciliteter i alle dele af kommunen - bare lige bortset fra Galten-Skovby. Hendes pointe var, at vi må ændre det indefra! Jeg tror, hun har ret, når hun skriver, at vi skal stemme på lokale ildsjæle til valget 16. november. Jeg er klar over, at ikke alle vil være enig med mig politisk, men jeg håber inderligt, at alle vælgere i Galten-Skovby stemmer på lokale kandidater, så vi får gennemslagskraft i Skanderborg Byråd!

Indlæser debat