Silkeborgenser bliver headhunter

Den lokale specialist inden for ledelsesudvikling, ledelsesrådgivning samt teambuilding Claus Ruggaard skifter til Aarhusfirma

9. september 2019, 13.00

Human Trust-trioen Peter Bang Fasting Bauer, Claus Hein Ruggaard og Christian Jonsbak Uttrup. Foto: Human Trust

JOBNYT: Claus Hein Ruggaard fra Silkeborg tiltræder som headhunter hos rekrutteringsvirksomheden Human Trust A/S.

Firmaets hovedkontor er i Aarhus og beskæftiger otte medarbejdere.

Claus Hein Ruggaard har i knap 25 år været selvstændig erhvervsdrivende med virksomheden Ruggaard - med speciale i ledelsesudvikling og -rådgivning samt teambuilding.

Med de kompetencer i bagagen føler han sig overbevist om, at han og Human Trust er det rette match.

- Den moral og etik, som jeg oplever hos Human Trust, har fanget mig. Derfor indledte jeg en dialog med ejerne om at blive en del af teamet. Jeg er overbevist om, at mine kompetencer indenfor ledelsesrådgivning og personaleudvikling kombineret med Human Trusts måde at rekruttere på kan være med til at hæve barren og rekrutteringsniveauet i Danmark, siger Claus Hein Ruggaard.

Claus Hein Ruggaard har løst ledelsesopgaver for virksomheder som Lego, Danfoss og Deloitte.

Erfaringen med ledelsesrådgivning samt organisationsudvikling er nogle af de kompetencer, som Human Trust-direktør Christian Jonsbak Uttrup glæder sig over at få tilført.

- Claus har bred erfaring fra forskellige organisationer og koncerner med ledelsesudvikling på alle niveauer. Han er en gudsbenådet netværker, der ønsker, at alle medarbejdere trives, og jeg er sikker på, at han bliver en fantastisk sparringspartner for vores kunder og kandidater, siger Christian Jonsbak Uttrup.

Human Trust rekrutterer i hele Danmark og har specialiseret sig inden for følgende brancher: Auto, produktion og teknik, byg og bo samt fashion og livsstil.

Datterselskabet Human Trusttech er specialiseret inden for IT-rekruttering.