Dagens historier: Supercykelsti på vej

24. oktober 2019, 05.55

Supercykelsti på vej i Silkeborg Kommune.

SILKEBORG Godmorgen fra redaktionen på Midtjyllands Avis til en dag med mange gode nyheder på vej. Blandt andet har vores journalist Mette Andersen været på besøg i Bryrup, hvor vi har mødt læsere og andet godtfolk fra egnen. Det er der kommet mange gode historier ud af. Blandt andet kan du læse om, hvordan byen vil tage kampen op mod en dyster befolkningsprognose.

Der er dog også flere andre nyheder på vej, som du i løbet af dagen kan læse på midtjyllandsavis.dk og i papiravisen, der udkommer over middag:

Supercykelsti på vej

Silkeborg har endnu sin først såkaldte supercykelsti til gode. Men nu er det sikkert. Den første er på vej. Og hvis du nu spørger: Hvad gør en cykelsti »super«. Tja. Det er en bred, lækker sag, hvor du bare kan drøne derudaf uden at bekymre dig om biler.

Aula - godt eller skidt?

Efter efterårsferien blev både lærere og forældre præsenteret for et nyt informationssystem, Aula. Vi sendte vores unge journalist Emil Søndergaard til Skægkær onsdag aften, hvor der blev evalueret på det nye system. Desuden kan du læse om, hvorfor privatskolerne i Silkeborg ikke har taget Aula til sig.

Kulturtillæg på gaden

Det er torsdag - og det betyder, at kulturtillægget er på gaden. I dag kan du blandt andet læse om kultur og kristendomsfestivalen, KK44, som har fået ny koordinator.

Meget andet er på vej, så klik dig løbende ind på midtjyllandsavis.dk. Så er du lokalt opdateret. Tilbage er der bare at ønske dig en god dag. Den bliver desværre temmelig skyet. Til gengæld bliver den mild med temperaturer op til 15 grader.