Nyt Himmelbjergtårn skyder i vejret

Himmelbjerg Golf Club får et vartegn, nemlig en tro kopi af det ikoniske Himmelbjergtårn, men bare i en tredjedel af størrelsen

Udgivet:20. maj 2019, 10.42

Læsetid:3 minutter

Salten SKOV Himmelbjergtårnet er en vaskeægte turistmagnet. Men snart er en mindre kopi af det ikoniske tårn på Himmelbjerget også et vartegn for Himmelbjerg Golf Club i Salten Skov, for om en måneds tid står et knapt otte meter højt Himmelbjergtårn klar til indvielse »på toppen« af golfbanen.

- Det bliver så flot. Vi er meget glade for det. Ikke mindst er jeg enormt glad for alle de positive tilkendegivelser, som mange medlemmer kommer med, når de går forbi tårnet, der lige nu er ved at blive bygget op og stort set kun mangler »hatten« nu, siger Preben Norup, der er bestyrelsesformand i Himmelbjerg Golf Club.

Han en af hovedkræfterne bag idéen med at rejse et tårn kun omkring fem kilometer fra det originale Himmelbjergtårn på Himmelbjerget.

- Vores bliver dog kun en tredjedel af størrelsen, men ellers bliver det en tro kopi af det originale Himmelbjergtårn. Det har en helt særlig placering på golfbanen, og man kan også sagtens se det fra restauranten. Som klub skal man altid tænke lidt nyt, siger Preben Norup og understreger, at golfklubben selvfølgelig har fået alle de nødvendige tilladelser, før tårnbyggeriet er blevet påbegyndt.

Fest for tårnet...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere