Nyt Himmelbjergtårn skyder i vejret

Himmelbjerg Golf Club får et vartegn, nemlig en tro kopi af det ikoniske Himmelbjergtårn, men bare i en tredjedel af størrelsen

Udgivet:20. maj 2019, 10.42

Læsetid:3 minutter

Salten SKOV Himmelbjergtårnet er en vaskeægte turistmagnet. Men snart er en mindre kopi af det ikoniske tårn på Himmelbjerget også et vartegn for Himmelbjerg Golf Club i Salten Skov, for om en måneds tid står et knapt otte meter højt Himmelbjergtårn klar til indvielse »på toppen« af golfbanen.

- Det bliver så flot. Vi er meget glade for det. Ikke mindst er jeg enormt glad for alle de positive tilkendegivelser, som mange medlemmer kommer med, når de går forbi tårnet, der lige nu er ved at blive bygget op og stort set kun mangler »hatten« nu, siger Preben Norup, der er bestyrelsesformand i Himmelbjerg Golf Club.

Han en af hovedkræfterne bag idéen med at rejse et tårn kun omkring fem kilometer fra det originale Himmelbjergtårn på Himmelbjerget.

- Vores bliver dog kun en tredjedel af størrelsen, men ellers bliver det en tro kopi af det originale Himmelbjergtårn. Det har en helt særlig placering på golfbanen, og man kan også sagtens se det fra restauranten. Som klub skal man altid tænke lidt nyt, siger Preben Norup og understreger, at golfklubben selvfølgelig har fået alle de nødvendige tilladelser, før tårnbyggeriet er blevet påbegyndt.

Fest for tårnet...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind