Gourmet-restaurant har slået sig ned i industrikvarter

Spispænt i et fabriks-lokale i Knudlund ligner langt fra en traditionel gourmet-restaurant. En månedlig gourmet-aften, mad ud af huset samt kokke til fødselsdage og bryllupper skal give liv i de gamle bygninger

1. maj 2021, 09.02

- Hvis du spørger, hvofor jeg ikke i stedet er køkkenchef på en stor restaurant, så er svaret nok, at jeg har været der. Da jeg var yngre, havde jeg ikke nogen idé om, at jeg ville åbne et sted selv, men efter jeg startede på skolen og så, hvor dårligt mange kokke stadig bliver behandlet, så sneg idéen sig ind på mig, siger Johan Braae. Foto: Martin Ballund

KNUDLUND Tanken er usædvanlig: Kan man sælge lækker gourmetmad krydret med en delikat vinmenu i et fabrikslokale i Knudlunds industrikvarter?

For Johan Braae er svaret ja. Han startede for tre år siden sine supperclubs - fællesaftener med lækker mad - i sin udestue i Hvinningdal. Det blev et hit. Nu er pro...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben