Flere onlinekoncerter med lokale musikere på vej

16. juni 2020, 13.11

Der er flere onlinekoncerter i vente. Den næste bliver med den nye trio Højland/Bylling/Højland, der består af fra venstre Jacob Højland, Dorthe Højland og Jesper Bylling. Foto: Musikværket Ry

RY Det lokale musikliv er begyndt at blomstre igen. Således holdt foreningen Musikværket Ry i samarbejde med Butik Værdig i Ry den anden af en række onlinekoncerter søndag.

- Vi savner i den grad live-musik, så vi har besluttet at arrangere nogle flere online-koncerter, lød det fra Musikværkets formand Birgitte Højland, da hun præsenterede koncerten, der blev streamet via Butik Værdigs og Musikværket Ry’s Facebook-sider.

Her kan koncerten med Fat Cat Trio, der består af tre unge musikere fra Gl. Rye, Jacob Bylling, Marcus Rundell og Jonas Hald, stadig ses. Trioen spiller funk og er på vej med deres første album »Breaking News«. Den næste koncert finder sted den 24. juni og bliver med en helt ny trio fra Ry Trioen består af tre erfarne lokale musikere, Dorthe Højland på saxofon, Jesper Bylling på bas og Jacob Højland på klaver. De har fundet sammen om en fælles begejstring for den nordiske lyd og bevæger sig i et lyst og lyrisk univers og spiller et mix af egne numre og kompositioner med improvisatorisk tilgang og inspiration fra jazz og nordisk folketradition.

bes