Drømmestart for Magnussen og Silkeborg-team

Topkøreren fra Silkeborg-teamet LM Racing gjorde rent bord ved den første afdeling af TCR Denmark

Udgivet:07. juni 2021, 10.45

Læsetid:1 minut

Jan Magnussen (i midten) fejrer her sin store triumf. Foto: TCR Denmark/Kim Gripping

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

MOTORSPORT Sæsonens første løbsafdeling i dansk motorsports kongeklasse TCR Denmark blev en bragende succes for LM Racing, som Lars Mogensen fra Sinding står i spidsen for.

Teamejeren kunne på Ring Djurland se sit topnavn, Jan Magnussen, gøre rent bord i den nye Cupra-racer, da den garvede kører vandt alle tre heat og dermed lagde sig i spidsen i den samlede stilling.

- Det her er et fantastisk resultat, og det var meget bedre, end jeg havde turdet drømme om. Uden at have testet her på Djursland, så havde vi fornemmelsen af, at vi ville være stærke, siger Jan Magnussen og fortsætter.

- Men det her kunne ikke ske uden et lidt heldigt heat to - du skal hele tiden satse, og du kan lige så godt køre ind et sted, hvor det hele stopper, og nogen så kører forbi. Jeg vil sende en kæmpe tak til holdet, som har fået det her til at ske, og en kæmpe tak til Lars Mogensen for at tro på mig, da jeg sagde, at vi skulle have en Cupra, siger Jan Magnussen.

LM Racings anden kører Nicolai Sylvest kom også godt fra land med en andenplads i det første heat, men måtte udgå af heat to med koblingsproblemer og måtte derfor takke tidligt af.

Åbningsweekenden blev heller ingen fornøjelse for Voel-køreren Kim Lund Johansen, der måtte en tur i pit i andet heat på grund af skader efter et sammenstød.

Anden afdeling af TCR Denmark foregår 3.-4. juli på FDM Jyllandsringen