Dagens historier: Silkeborg får en ny plads og Drewsen er i spil

10. oktober 2019, 05.50

Foto: Jakob Stigsen Andersen

SILKEBORG Der er en ny plads på vej i Silkeborgs bymidte. Det fortæller vi i dagens avis og på midtjyllandsavis.dk, hvor vi også skriver om, at statuen af Drewsen er i spil til en ny placering. Et ganske spændende projekt som mange sikkert vil se frem til.

Status på Angus

Det er også i dag, at vi kan fortælle om fremtiden for Restaurant Angus. For nogle måneder siden døde den mangeårige indehaver Benny Skafsgaard Petersen efter en voldsom faldulykke på trapper. Nu er det besluttet, hvad der skal ske med restauranten.

Halvt års fængsel

Det er også i dag, at vi fortæller om en 23-årig mand, der tidligere på året røvede en mandlig bekendt, da han tvang ham hen til Danske Banks pengeautomat på Ansvej, hvor offeret blev truet til at hæve 500 kroner. Læs om hele sagen senere.

Kulturtillæg på gaden

Der er også i dag, at vi sender et stort kulturtillæg på gaden. Det gør vi hver torsdag, og det er her, at du kan orientere dig om det store udbud af kulturelle tilbud. Blandt andet kan du læse om en ny udstilling på Museum Silkeborg. Udstillingen giver et unikt indblik i dronning Margrethes kreative arbejde med kostumer og teaterscenografi.