Julie trænede sig ud af spiseforstyrrelse

Efter en alvorlig skade fik karatepigen Julie Bøgelund Jakobsen fra Fårvang en spise-forstyrrelse. Fitness fik hende tilbage på sporet. Næste mål er en konkurrence i bikinifitness

Udgivet:28. december 2017, 15.00

Læsetid:6 minutter

FÅRVANG - Jeg gik ud i skolens køkken. Der stod en stor kage. Jeg tog den med ned på værelset, låste døren og åd den. Rub og stub. Det havde jeg fortjent. Men så fik jeg det dårligt og kastede det hele op igen. Pludselig syntes jeg ikke, jeg havde fortjent kagen alligevel.

Den 1. april næste år skal 18-årige Julie Bøgelund Jakobsen fra Fårvang stå på scenen i en bikinifitness- konkurrence. Det bliver det foreløbige højdepunkt på den klatretur, hun har været på siden oplevelsen på efterskolen, hvor hendes spiseforstyrrelse kulminerede.

I dag har hun styr på sig selv og sin krop. Og hun er ikke i tvivl om, at den strukturerede træning i forbindelse med bikinifitness blev en afgørende hjælp for hende.

- I fitness-genren fandt jeg noget andet, jeg var god til. Jeg fik noget ud af det. Jeg indså, at jeg ikke kunne ændre min krop, hvis ikke jeg spiste noget. Så jeg gik fra 150 kalorier til 3000 kalorier om dagen.

Det er omkring et år siden, at Julie begyndte at interessere sig for disciplinen bikinifitness. Det blev den tidligere karatepiges nye passion.

Tidligere karate-pige...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Livsstil

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere