Ebbe Sand fyret i Brøndby

Ebbe Sand er færdig i Brøndby, der ansætter Carsten V. Jensen og skifter administrerende direktør.

11. juli 2019, 11.53

Ebbe Sand.

FODBOLD Ebbe Sand, der har en fortid i Sejs-Svejbæk og har været sportschef i Silkeborg IF, er blevet fyret i Brøndby IF, hvor han var sportsdirektør.

Carsten V. Jensen indtræder i en rolle som Executive Football Director, ligesom administrerende direktør Direktør Jesper Jørgensen bliver erstattet af Ole Palmå, der tidligere havde titel af kommerciel direktør.

Ebbe Sand har sagt nej til at fortsætte i en anden stilling og stopper derfor i klubben.

Det oplyser klubben i en fondsbørsmeddelelse.

- Brøndby IF ønsker en ny retning og har i den forbindelse præsenteret mig for en ny organisationsstruktur. Dette indebærer, at min rolle ændres, og jeg har efter moden overvejelse besluttet, at det er bedst, at vores veje skilles. Jeg ønsker klubben og dens fans al mulig fremgang de kommende år, siger Ebbe Sand.

Ebbe Sand blev i januar ansat som sportsdirektør i Brøndby med ansvar for at udforme truppen.

Trods sin korte tid i klubben nåede han at træffe flere svære beslutninger.

I foråret var han således med til at fyre tyske Alexander Zorniger som cheftræner. Efter en periode med Martin Retov som midlertidig løsning har Niels Frederiksen denne sommer overtaget trænerposten.

Carsten V. Jensen, der har en fortid i FC København, opsagde i sidste uge sit job som sportschef i FC Nordsjælland.

I den forbindelse blev det af flere medier erfaret, at han ville tage over for Ebbe Sand i Brøndby. Det viste sig altså at være sandt.

/ritzau/