Klubskifte: Nambishi forlader SIF til sommer

23-årige Valance Nambishi forlader Silkeborg IF ved kontraktudløb, men han fortsætter i 1. division

15. januar 2021, 15.09

Valance Nambishi forlader Silkeborg IF efter denne sæson. Foto: Martin Ballund

FODBOLD Valance Nambishi er i gang med sin sidste sæson i Silkeborg IF.

Midtbanespilleren, der har kontraktudløb til sommer, er fredag blevet præsenteret som ny mand i FC Fredericia, hvor han tiltræder i næste sæson.

- Han er taget ind for at øge vores konkurrence, og vi vil gerne have en stærkere trup. Det kan han bidrage med, da han har nogle fysiske- og erobringskompetencer, som kan gavne os. Han har en force i, at vores kreative spillere kan være mere frie, hvor han med sit høje atletiske niveau kan tilbyde både offensive og defensive kvaliteter.

- Derfor kan han også tilgå begge backpositionerne uden problemer, hvilket kan give flere muligheder, siger Fredericia-træner Michael Hansen til klubbens hjemmeside.

Læs også
SIF-trio har is i maven trods udløb til sommer
+Abonnement

Valance Nambishi og Michael Hansen kender hinanden fra en fælles fortid i SIF, og Hammel-drengen havde en betydende rolle på holdet, da den tidligere SIF-træner førte holdet op i Superligaen i sæsonen 2018/2019.

Læs også
SIF-spilleren Valances vej til Danmark
+Abonnement

- Det glæder mig at få ham ind, hvor han i vores miljø kan udvikle sig i fællesskab med holdet. Han kommer ind i et miljø, hvor der er mulighed for at få flere minutter i benene, nu hvor det ikke er blevet til meget spilletid i hans seneste tid hos Silkeborg. Han skal derfor også prøve noget nyt, nu hvor store dele af hans fodboldtid har været i den samme klub, forklarer Michael Hansen.

Læs også
Nambishi vil genfinde sig selv i SIF
+Abonnement

Valance Nambishi har været reserve på SIF-mandskabet i de seneste sæsoner. Han har skrevet under på en toårig aftale med FC Fredericia.