Hotel-ejer maner rygter til jorden under konflikt

Konflikt omkring Hotel Ry får rygter om hotellets levedygtighed til at sprede sig i Ry, men de har intet på sig, lyder det fra hotelejer

30. oktober 2020, 13.00

- Sommeren har givet os så god en omsætning, at vi nu har økonomiske midler at stå imod med. Vi skylder intet i moms og skat, og vi har en pæn reservekapital, som vi kan bruge af. Alt taget i betragtning, er jeg en glad mand, siger ejeren af Hotel Ry, Thomas Poulsen.

RY - Det er meget usædvanligt for en erhvervsvirksomhed at skulle dokumentere sin levedygtighed, men i det her tilfælde, hvor der lige nu verserer mange rygter i Ry og omegn, har det været nødvendigt for os at mane dem til jorden.

Sådan lyder meldingen fra advokat Bjarke Vejby, som på vegne af Hotel Ry fører en voldgiftssag imod ejeren af de bygninger, han driver virksomhed i. Sålænge voldgiftssagen kører, kan han ikke udtale sig om det konkrete indhold af den konflikt, som har verseret imellem parterne siden juni i år.

Vi er blevet uenige med ejeren af den bygning, som vi driver forretning i, og der er mange rygter lokalt omkring vores forhold til udlejer.

Thomas Poulsen, ejer, Hotel Ry

Misvisende regnskab...