De sidste invitationer sendt ud: Silkeborgs vaccinationscenter fortsat åbent

Selvom sæsonens sidste vaccine-invitationer er sendt ud, så fortsætter vaccinationscentret på Ansvej i Silkeborg med at holde åbent

Udgivet:16. maj 2022, 07.49

Læsetid:1 minut

Efter i dag, lørdag 14. maj, bliver der ikke længere sendt invitationer ud til vaccination mod covid-19. Siden slutningen af december 2020 har over 4,8 millioner borgere på landsplan taget imod tilbud om vaccination mod covid-19. Af dem har over 3,6 millioner fået 3. stik. I Region Midtjylland er 1,1 millioner borgere vaccineret, heraf har 850.000 borgere fået 3. stik. Vaccinationscentret på Ansvej i Silkeborg vil fortsat holde åbent og tage imod dem, der gerne vil vaccineres. Foto: Flemming Hansen

Sanne Helene Højbjerg
Journalist| shh@midtjyllandsavis.dk

SILKEBORG Sæsonens sidste vaccine-invitationer mod covid-19 er sendt ud. Alligevel vil vaccinationscentret på Ansvej i Silkeborg fortsat være åbent for dem, der endnu ikke har modtaget de stik, som de kan få.

- Jeg vil gerne opfordre alle til at blive vaccineret og til at gøre deres vaccination færdig. Vi fastholder de store vaccinationscentre i Horsens, Aarhus, Randers, Silkeborg, Herning og Holstebro, så vi står klar til at vaccinere alle, der gerne vil vaccineres, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Regionen meddeler dog, at hvis vaccinationscentrene ikke bliver brugt tilstrækkeligt, kan de ende med at lukke.

Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat vaccination af personer i særligt øget risiko for et alvorligt coronaforløb, herunder uvaccinerede over 40 år og gravide.

Er man begyndt på et vaccinationsforløb, så anbefales det, at man gør det færdigt.

I Silkeborg Kommune kan man også flere steder få vaccinestik hos en praktiserende læge og altså ikke kun hos vaccinationscentret på Ansvej.

Sundhedsstyrelsen anbefaler i øvrigt, at man undersøger i god tid om ferieplanerne forudsætter covid-19 vaccinationer. Det forventes, at det kan blive nødvendigt at genoptage vaccinationsprogrammet i efteråret.

Mere interessant læsning

Mest læste

Silkeborg

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere