Selvfølgelig vil Silkeborg IF Silkeborg

25. september 2020, 13.15

Foto: Jakob Stigsen Andersen

LOKAL Kære Mads Magnussen.

Jeg læste med interesse dit læserbrev, i vores udmærkede avis, lørdag den 19. september, hvori du spørger om Silkeborg IF vil Silkeborg, og endvidere hævder at de fleste af vores spillere ikke bor i Silkeborg.

Det fremgår også af dit læserbrev, at du er journalistpraktikant, og jeg håber, at du bliver en god journalist en dag, men jeg vil anbefale dig at undersøge fakta bedre, inden du skriver dine indlæg.

Det forholder sig nemlig således at 17 ud af 21 fuldtids kontraktspillere i Silkeborg IF er bosiddende i Silkeborg Kommune

Kent Madsen

Det forholder sig nemlig således at 17 ud af 21 fuldtids kontraktspillere i Silkeborg IF er bosiddende i Silkeborg Kommune, hvortil kan tilføjes at hovedparten at vores spillere på ungdomskontrakter, samt en lang række af vores øvrige medarbejdere ligeledes er bosiddende Silkeborg Kommune - faktisk har vi p.t. 47 ansatte der bor, og betaler skat, i Silkeborg Kommune, og det er vi faktisk ret stolte af, og derfor er det lidt ærgerligt, at du laver et indlæg, som er helt uden hold i virkeligheden. Dertil kommer i øvrigt 10-15 medarbejdere på vores hotel på Papirfabrikken, som også bor her i kommunen.

Læs også
Er Silkeborg IF byens hold?

Vi laver derudover rigtig mange besøg på kommunens skoler, gennem hele året (dog ikke lige nu pga covid-19 situationen), ligesom vi hvert år laver en række arrangementer for kommunens børn, herunder den meget velbesøgte fodboldsskole, hvert år i skolernes efterårsferie.

Supplerende kan oplyses at 9 af de 11 spillere, der startede inde i lørdagens sejr over Esbjerg FB er bosiddende i Silkeborg, og at ca. halvdelen af vores kontraktsspillere har gennemført talentudviklingen hos os, og derfor helt overvejende er lokale drenge - det er vi også stolte af.

Så kære Mads Magnussen - læs bedre lektier næste gang, du bringer noget til torvs - du er altid velkommen til at henvende dig til mig, hvis der er noget i relation til Silkeborg IF, du er i tvivl om.

Hvis der er nogen der vil Silkeborg, så er det Silkeborg IF.