Medie: Jammerbugt-ejer er smuttet - kæringssag er slut

Konkursen virker uundgåelig i Jammerbugt FC, hvor klubejeren ifølge Nordjyske er smuttet hjem til Tyskland.

Udgivet:20. september 2022, 08.27

Læsetid:1 minut

Det er ikke kun Jetsmark Stadion, som står tomt. Også Klaus-Dieter Müller, klubejeren, har angiveligt rømmet sit kontor i Pandrup. (Arkivfoto)

/ Ritzau /

HJØRRING Konkursen i fodboldklubben Jammerbugt FC virker uundgåelig.

Klubejer Klaus-Dieter Müller havde kæret konkursen til landsretten, men han har forsømt at betale kæreafgiften på 750 kroner til tiden, hvorfor landsretten afviste at behandle kæringssagen.

- Vi anser kæringssagen som afsluttet, lyder det fra konkursboets kurator til Nordjyske.

Nu kan samme medie berette, at den tyske klubejer har opgivet at redde klubben.

Ifølge Nordjyske har Müller ryddet sit kontor i Pandrup, og han er ikke blevet set i området længe. Man antager, at han er rejst tilbage til Tyskland, da man heller ikke har kunnet få fat i klubejeren.

Siden konkursdommen i byretten i Hjørring har klubben været suspenderet fra at spille i 2. division. Derfor er alle kampe siden endt i et 0-3-nederlag på skrivebordet.

Klaus-Dieter Müller har angiveligt en gæld på op mod fire millioner kroner. Det er især spillere og den tidligere cheftræner Nabil Tabelsi, som har penge til gode. Spillerforeningen forsøger fortsat at inddrive pengene til spillerne.

Flere erhvervsdrivende skulle ifølge Nordjyske også fortsat have penge til gode hos den skandaleombruste tyske klubejer.

De dårlige historier har klæbet til Jammerbugt, siden Klaus-Dieter Müller for lidt over et år siden købte klubben.

Ind kom en masse nye spillere, lønnen udeblev i perioder, og det sportslige niveau dalede.

Jammerbugt endte med at rykke ned fra 1. division i den forgangne sæson, og nu står den altså fremover på fodbold på et lavere niveau.

/ritzau/