Sensommer på Falster og Møn

Skønne oplevelser på nogle af Danmarks sydhavsøer - godt krydret med en festlig omgang sensommersjov leveret af tre musikalske hoveder. Afgang 11.-13. september

Udgivet:07. august 2022, 06.39

Læsetid:1 minut

Multientertaineren Jan Schou slår sig løs på Thorsvang i selskab med sine musikalske venner. Festligt, folkeligt og fornøjeligt.

Lone Henningsen
Læserklub-ansvarlig| lgh@herningfolkeblad.dk

Har du set den ikoniske græshoppebro, der forbinder Sydsjælland og Enø?

Hvad med det imponerende Holmegård Værk, der er en fantastisk verden af kunstkeramik og unikaglas?

Møn har både hvide stejle klinter og en trylleskov, en bro til Nyord, der er bilfri og hvor købmanden sælger whisky i løs vægt og sennep med jordbærsmag. Vidste du det?

Dette og rigtig meget andet kan du opleve på vores tre-dags tur 11.-13. september, der er fyldt med gode, varierede og sjove oplevelser.

Underholdende show

Vi har base på Hotel Falster, der har en fin placering i forhold til centrum af Nykøbing Falster og den smukke strandboulevard.

Mandag besøger vi blandt andet Thorsvang Samlermuseum, hvor vi pludselig befinder os i en verden af i går. Du kan slentre en nostalgisk tur gennem gamle butikker, som de så ud for mange år siden - og værksteder, der bugner af alverdens ting fra de skønne gamle dage.

Her får vi også serveret en lækker sommermenu og skal senere hygge os, nyde og grine sammen med entertaineren Jan Schou, musiker Jørn Bonde og sopranen Kiki Brandt. Showet er yderst underholdende, og der loves glade toner, velkendte strofer, sjov og ballade.

På turen kommer vi også til Frederiksdal Kirsebærvin - og hold nu op, hvor en kirkebærvin, der er fremstillet med ekspertise og nænsomhed, kan smage himmelsk.

Læs hele programmet på vores hjemmeside www.læserklubben.dk eller rekvirer det på avisen.

Turen koster 3545 kroner i dobbeltværelse og rigtig meget er inkluderet.

Tilmelding til Læserklubben.