Vi mangler stærke stemmer fra Silkeborg i regionsrådet

Udgivet:30. oktober 2021, 08.00

Læsetid:1 minut

Af Laila Rybka. Gunilshøjvej 58 Virklund

REGIONSRÅDSVALG Jeg er rigtig glad for, at SF nu vil prioritere ældreområdet, det er hårdt tiltrængt på så mange områder. Til gengæld savner jeg en kandidat til regionsrådet, der vil tale Silkeborg sygehus’ sag. Vi har haft Bente Nielsen, SF, som nok var den stærkeste stemme, og Lene Fruerlund, Enhedslisten, og Karina Due, DF, var også dygtige og markante repræsentanter.

Siden er det gået ned ad bakke. Ok, Henrik Fjeldgaard, S, har da markeret sig indimellem, og det er heller ikke let at være ene mand fra Silkeborg.

Det burde da være muligt at få et par stemmer fra Silkeborg kommune. Lige nu er den meste markante stemme Ulrich Fredberg, V. Han er den stærkeste stemme til at kæmpe for sygehuset, men han er Aarhus-mand.

Lige nu er der Ivan Greve, S, og Claus Løwe, SF, der markerer sig lidt, og taler for fødeklinik, akutafdeling osv. Der er også et par venstrefolk, men der er ingen af dem, der virkelig kommer ud med et klart budskab.

Jeg er ret ligeglad med partifarven til regionsvalget, bare det er nogen, der vil kæmpe for Silkeborg. At vi har en lokal stemme, betyder så meget. Det vil da være en falliterklæring, hvis vi som Silkeborg, er nødt til at stemme på en Aarhus-mand, fordi han er den eneste, vi kan regne med.