Silkeborg-bilmand har solgt sit livsværk - men fortsætter i branchen

Per Brødbæk Christensen tager familien og salgschefen med sig til en ny virksomhed med leasing og salg af brugte biler i den eksklusive klasse

Udgivet:31. januar 2019, 09.46

Læsetid:3 minutter

SILKEBORG Per Brødbæk Christensen fortsætter i bilbranchen, selvom han nu har solgt sin bilforretning på Kejlstruphøjvej. Samtidig tager han sit brand »Per B« med sig.

- Familien tager leasingdelen med fra den nuværende forretning. Og fra maj vil Per B dermed komme til at beskæftige sig med salg og leasing af premium brugte biler. Hvordan og hvor forretningen bliver placeret, dét vil vi kunne fortælle senere, siger Per B. Christensen, der med sig i den kommende nye forretning har hustruen Anette Christensen og sønnen Casper Brødbæk Christensen samt Per Bs nuværende salgschef Allan Lykke Sørensen.

Han forlader heller ikke helt sit gamle bilhus. Dels vil han fortsat være ejer af ejendommen, men derudover bliver han tilknyttet som rådgiver for Via Bilers nye bilhus, hvor han blandt andet kan bidrage med sit livslange kendskab til dels bilbranchen i Silkeborg, men ikke mindst med sit store netværk inden for bilbranchen i det hele taget, herunder et stort netværk til importører og en stor viden om de bilmærker, Per B hidtil har forhandlet. Det bunder alt sammen i, at der er en stor grad af tillid mellem Per Christensen og Via Bilers adm. direktør Erik Rasmussen.

Den helt rette...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind