Chris McDonald til Engesvang med nyt foredrag

Nyt samarbejde mellem EB Motion og Kulturens Venner skaffer kendt foredragsholder til byen

Udgivet:10. januar 2019, 09.33

Læsetid:1 minut

Chris McDonald kommer snart til Engesvang.

Rasmus Viuff
Egnsredaktør| viuff@midtjyllandsavis.dk

4 år siden

ENGESVANG Chris MacDonald kommer til Engesvang med sit nye foredrag: Motivation og Energi. Det sker den 24. januar i Engevang Hallen.

Det er EB-Motion og Kulturens Venner der står bag arrangementet. Anledningen er EB-Motions 10-års fødselsdag.

Og at Kulturens Venners ønske om at få en bredere palet i årsprogrammet og også et forsøg på at nå ud til en lidt yngre målgruppe, end programmet oftest henvender sig til, fortæller næstformand i Kulturens Venner, Lone Thestrup.

- Sundhed handler om meget mere end broccoli og løbeture. Vi ved i dag, at vi homo sapiens har en række dybe og helt specifikke, naturlige behov, vi skal have opfyldt, hvis vi vil have ægte energi og overskud i hverdagen, sier Chris MacDonald som indledning til sit nye foredrag.

I foredraget fortæller Chris MacDonald præcist, hvad der skal til for, at vi har det allerbedst og oplever sund energi og mentalt overskud. Et overskud, der er tæt forbundet med vores evne til at præstere og skabe et stærkt teamwork.

Med afsæt i den nyeste forskning indenfor fysiologi og psykologi præsenterer Chris MacDonald den liste, han arbejder ud fra i hele sit virke med mennesker: Naturens-ikke-til-forhandling-liste:

De fire hjørnesten i listen er: Søvn, gode sociale relationer, naturlig mad og bevægelse i dagligdagen.

Og motivationen, den behøver vi ikke vente på. Det er nemlig ikke altid lysten, der driver værket.

Det handler i stedet om at træne viljestyrke og skabe nye rutiner.