Per B er klar med lækre biler i Hårup

Tidligere hed det Per B. Nu er navnet Per B Cars, efter at indehaver Per B. Christensen har åbnet leasingforretning på Hårup Skovvej

Udgivet:10. maj 2019, 13.08

Læsetid:2 minutter

HÅRUP Silkeborg-direktør og bilhandler Per B. Christensten er i fuld gang med sit nye projekt, efter at han pr. 1. maj overdrog livsværket, forretningen Per B på Kejlstruphøjvej, til Via Biler-koncernen.

Per B. Christensen har stiftet firmaet Per B Cars. Omdrejningspunktet her bliver leasing af køretøjer i premiumklassen: BMW, Mercedes, Audi, Volvo, Porsche og lignende.

- Biler er det, som jeg er kendt for. Bilerne er stadig min passion, og samtidig glæder jeg mig også til at få lidt mere ro på. Jeg kommer fra en forretning, hvor jeg var på 24 timer i døgnet syv dage om ugen. Nu bliver der mere tid til også at være sammen med familien - vores børnebørn ikke mindst - og gode venner, siger Per B. Christensen.

Afdelingschefen fulgte med...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind