Ørnskov skal snuse til trænerfaget

Den tidligere SIF-profil skal være assistenttræner for Lyngbys U19-hold i resten af sæsonen

4. marts 2021, 10.18

Martin Ørnskov, der er fotograferet i en træningskamp mod barndomsklubben SIF for fire år siden, skal prøve kræfter med trænergerningen. Foto: Ulla Myrhøj

FODBOLD I sommer måtte Martin Ørnskov ufriviligt stoppe sin fodboldkarriere som 34-årig efter en alvorlig hjernerystelse.

Siden har den tidligere Silkeborg IF-profil overvejet, hvad han så skulle give sig til, og indtil videre bliver han i fodboldens verden. Han skal i resten af denne sæson være assistent for cheftræner Mads Kristensen på U19-holdet i Lyngby Boldklub, der også blev hans sidste klub som aktiv spiller.

- Det er en sjov og spændende mulighed for mig. Jeg har glædet mig til at komme i gang igen, efter at jeg blev tvunget til at stoppe karrieren på grund af min hovedskade, og på den her måde kan jeg både teste hovedet og trænerfaget, siger Martin Ørnskov til tipsbladet.dk.

Til samme medie fortæller den tidligere midtbanespiller, at han stadig døjer med hovedpine og tinnitus.

Det samme var Silkeborg-drengen inde på i et større interview i efteråret med Midtjyllands Avis. Her forklarede han også, at han var afklaret med sit karrierestop, selv om det ikke var med hans gode vilje.

Læs også
Hovedskade plager fortsat tidligere SIF-profil
+Abonnement

- Selv om man gerne vil have så meget som muligt ud af tingene, er der også et liv efter fodbold. Hvis jeg fortsatte på banen, ville jeg risikere at gøre de efterfølgende mange år rigtig slemme, sagde Martin Ørnskov i interviewet.

Indlæser debat...