16 millioner skifter hænder: Er du den heldige vinder?

Fire jyder er blevet millionærer ovenpå lørdagens lottotrækning, blandt andet i Midtjylland

Udgivet:26. marts 2023, 10.49

Læsetid:2 minutter

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne i det midtjyske. Foto: Danske Spil

2 måneder siden

SILKEBORG/MIDTJYLLAND 16 millioner kroner.

Så mange penge var der i førstepræmiepuljen ved lørdag aftens Lotto trækning, hvis man kunne ramme den gyldne talkombination. Og det gjorde ikke bare en, men hele to heldige Lotto spillere.

Den ene vinder havde købt sin magiske vinderkupon hos tankstationen Q8-Service i Frederikshavn, mens den anden heldige vinder kommer fra Midtjylland, og spillede med via sit PLUS-abonnement. Begge vindere kan nu se frem til at få 8.000.000 kroner at forsøde tilværelsen med.

De er dog ikke de to eneste, der ikke længere behøver at tænke sig til, hvordan det mon er at vinde i Lotto, oplyser Danske Spil.

Der blev nemlig vanen tro også udtrukket to vindere af Millionærgarantien. Hver lørdag bliver der trukket lod om to gange en million kroner blandt alle spillede rækker. Og også her kan Danske Spil sende millionerne afsted mod det jyske.

Den ene vinder havde spillet over mobilen og er fra Nordjylland. Den ene vinder har spillet med via hjemmesiden og er fra Midtjylland. Hvis du ikke har tjekket din kupon, kan der være en behagelig overraskelse i vente.

For Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne.

- Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær, siger Malene Mølgaard, som er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Indlæser debat