Nyt spisested slår dørene op

Et nyt spisested med fokus på asiatisk og klassisk dansk grillmad har slået dørene op på Silkeborgvej 62 i Them

16. juli 2020, 08.43

Andy Khanh Quoc Huu er klar til at tage imod kunderne i sit nye spisested, Andy’s Køkken, i Them. I disse coronatider er der selvfølgelig håndsprit og afskærmning over disken, så kunderne uden risiko kan bestille og nyde maden, der både tæller klassiske grillbar-retter og kendte retter fra det asiatiske køkken. Foto: Søren Sohn

THEM Det har været en hektisk tid for 36-årige Andy Khanh Quoc Huu. Udover at han har haft travlt med at gøre klar til åbningen af sit nye spisested, Andy’s Køkken, er der en igangværende coronapandemi, han gled på en trappe og brækkede sit ben, og så kom hans seneste søn til verden for otte uger siden.

Hektisk start

- Ja, man kan godt sige, at det har være hektisk, lyder det med et smil fra Andy Khanh Quoc Huu, de...