Kultur er Investering i mennesker

Udgivet:21. august 2023, 10.45

Læsetid:1 minut

»Ungekulturhuset 1B på Amaliegade har givet mange skrøbelige unge mennesker mulighed for at søge fællesskaber omkring noget værdifuldt, nemlig hinanden og kultur,« skriver Anne Lund. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Af Anne Lund. IT-konsulent Kjærs Møllevej 6, Laven

1 måned siden

UNGEKULTURHUS Lars Hansen og Claus Løwe Klostergaard skriver i fredagens avis om at investere i mennesker, blandt andet unge mennesker, som i særlig grad er ramt af ensomhed og social angst.

Dette giver håb om, at byrådet - eller i det mindste SF - vil støtte op om at bevare Ungekulturhuset 1B som et sted for unge mennesker, sådan som det er nu. Ungekulturhuset 1B på Amaliegade gør netop det: Det har givet mange skrøbelige unge mennesker mulighed for at søge fællesskaber omkring noget værdifuldt, nemlig hinanden og kultur.

Dette hus fungerer nu som et bindeled mellem stærke unge og mere skrøbelige, samtidig med at kulturen og det man gør i den forbindelse, er bindeleddet.

Kultur er ikke kun et spørgsmål om farver på et lærred eller intonation på en teaterscene, kultur er også mulighed for at have et fællesskab, der rækker ud over en selv, og de ting man hver især måtte slås med. Og den egenskab er værd at tage vare på!

Indlæser debat