Eriksborg - en attraktiv bydel?

5. august 2021, 10.58

TRAFIK Vi, som allerede bor i det nye Eriksborg-kvarter er rigtig glade for at bo her. Her er blandt andet natur, stisystemer og arealer udlagt til outdoor faciliteter.

Grundet motorvejen er mange tilflyttere fra Aarhus og andre byer, der nyder godt af den nye motorvej.

Silkeborg Kommune kalder det deres nye attraktive bydel, hvor en stor del af udbygningen af Silkeborg skal foregå. Lad det blive en succes.

Silkeborg er i gang med at ødelægge egne intentioner. Grundet mangel på en overordnet infrastrukturplan, kan Eriksborg Alle blive den nye fordelingsvej for de 1600 huse, som man forventer skal bygges i Eriksborg etape 1.

Lokalplan 13-024 - Boligområde ved Eriksborg - lægger op til at gøre Eriksborg Alle til fordelingsårer med frygtet trafikbelastning på 8000-10.000 biler i døgnet. Dette tal bliver måske større, da lokalplanen også ligger op til at udvide Gødvad Kirkevej og Nebelgårdsvej og gøre denne til busvej for området.

Beboerne i området ønsker at lukke Eriksborg Alle på begge sider af Hundredemeterskoven, eventuelt med en mulighed for busgennemkørsel.

Kun på denne måde skaber vi den attraktiv bydel, som vi håber, vi skal bo i.

Kan det virkelig passe, at Silkeborg Kommune ikke ønsker at lytte til os beboere i området?

Jeg vil opfordre til, at Eriksborg Alle bliver lukket som ønsket, samt at man tager fat på at udarbejdet samlet infrastrukturplan for området.

Vi kan stadig gøre Eriksborg til en attraktiv bydel.

Indlæser debat...