Vi ser frem til en bro til Trækstien

Udgivet:24. marts 2021, 12.23

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Af Kasper og Ida Dresen Bo Larsen og Ole Nielsen. Henholdsvis Søhøjlandets Camping, formand for Teglgårdsparkens Grundejerforening og formand for Pramdragerparkens Grundejerforening

BROPLANER Til politikerne Silkeborg kommune og til Naturstyrelsen Søhøjlandet.

Vi er mange der er glade for at Silkeborg vil være Danmarks Outdoor Hovedstad. En kommune der ønsker at skabe de bedste tilbud for vores udeliv, hvad enten det gælder motion eller rekreation.

Stor tak for en nyrenoverede Træksti fra Silkeborg til Kongensbro - 21 km herlig natur som er blevet tilgængelig for os alle.

Stor var vores glæde da vi erfarede, at der i forbindelse med renoveringen af Trækstien også var tænkt på en bro ved sommerhusområde
Kasper og Ida Dresen, Bo Larsen og Ole Nielsen

Vi bor i et dejligt område lige over for Trækstien, her er to sommerhusområder Teglgårdsparken og Pramdragerparken med ca. 400 sommerhuse og en campingplads med 200 pladser, i sommerperioden mere end 1000 mennesker der kunne få stor glæde af en bro til Trækstien - en direkte adgang til noget af den flotteste natur i Danmark.

Stor var vores glæde da vi erfarede, at der i forbindelse med renoveringen af Trækstien også var tænkt på en bro ved sommerhusområdet.

Byrådet har i 2020 givet dispensation så det nu er muligt at eta-blere offentlig adgang til broen, og Teglgårdsparken lægger jord til. De planmæssige tilladelser er på plads.

Læs også
Plan om ny gangbro over Gudenåen Plan om ny gangbro over Gudenåen
Læs også:
Plan om ny gangbro over Gudenåen

Vi kan forstå, at projektet, hvad angår naturtilladelser og økonomi ikke helt er på plads. Derfor er det vort store ønske at politikerne også efter valget vil følge op på projektet, så broen kan blive opført i 2022.

Vi er mange der glæder os til den bro!