Sjöstrand viste storspil i BSH-målet

Den svenske keeper havde flere store redninger i den sikre pokalsejr

19. september 2020, 15.05

Johan Sjöstrand fandt storspillet frem. Foto: Jakob Stigsen Andersen

HÅNDBOLD BSH er klar til kvartfinalen efter en stensikker sejr på 31-22 ude mod Århus Håndbold efter en føring på 18-12 ved pausen.

På intet tidspunkt var hjemmeholdet tæt på at ryste favoritterne fra BSH, der med hårdt, kontant og koncentreret forsvar lagde fundamentet for en hurtig føring på 4-1 efter syv minutters spil.

Angrebsmæssigt var der godt tempo i spillet, og ofte formåede BSH at spille sig til åbne og sikre scoringschancer.

Mest træfsikker i første halvleg, hvor BSH trak fra hjemmeholdet, var William Bogojevic, hvorimod Mads Kjeldgaard Andersen ikke kunne finde niveauet fra de seneste kampe og slet ikke scorede i de første 30 minutter trods en håndfuld forsøg.

I målet tog Johan Sjöstrand på niveau godkendt - men heller ikke mere - dog krydret med en enkelt pragtredning på et hurtigt Århus opløb.

Dét ændrede sig markant i anden halvleg, hvor den svenske keeper diverterede med den ene store redning efter den anden og viste noget af den store klasse, han har vist gennem en lang årrække på den internationale håndboldscene.

Han var stærkt medvirkende til, at BSHerne kom igennem de første ti minutter af anden halvleg, hvor hjemmeholdets offensive 3:3-opdækning gav visse udfordringer, og stillingen var ændret til 18-22.

Så var det at Sjöstrand for alvor trådte i karakter og langsomt, men sikkert trak BSHerne fra, og det var i sidste ende et spørgsmål om, hvor stor sejren ville blive.

- Vi spillede en god kamp og var stærke i forsvaret, sagde den 33-årige svenske målmand efter den sikre sejr.