Studerende Hvinningdal-brødre skaber forretning med øl-salg

Tre brødre fra Slienvej er gået sammen om fælles virksomhed

Udgivet:20. januar 2017, 17.29

Læsetid:2 minutter

HVINNINGDAL Tvillingebrødrene Jakob og Anders Mølgaard Jensen har i samarbejde med storebror Jeppe startet firmaet Silkeborg Fadøl. Det handler om udlejning af fadølsanlæg.

23-årige Jeppe Mølgaard Thomsen bor i Aarhus, hvor han studerer på journalisthøjskolen.

Han står for markedsføring og reklame, mens Anders og Jakob Mølgaard sørger for selve udlejningen og salget ud til kunderne.

Den del foregår med udgangspunkt i familiens hjem på Slienvej.

Indtil videre er Silkeborg Fadøl en bibeskæftigelse. De 18-årige tvillinger går nemlig i 2. g på Silkeborg Gymnasium, og skolen er det primære.

- Men det er en fornøjelse også at skulle lavet noget andet end lektier hele tiden, og så er det spændende at skabe sit eget, lyder meldingen fra Anders og Jakob Mølgaard.

Idéen fik de i sommer, og det begyndte med, at der skulle skaffes fadølsanlæg i anledning af deres mors 50 års fødseldagsfest.

Det viste sig mod forventning at være en lidt af en udfordring, og det endte med, at familien måtte hele vejen til Herning for at finde et udlejningsfirma, der kunne levere varen.

Aftale med Ølmanden ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind